Bienvenido! Welkom bij Bona Tapa!

Catering van de authentieke Spaanse keuken

Caroline Julián Labraña -  Bona Tapa

De passie voor het koken en lekker eten zit in mijn genen. Als dochter van een Catalaanse vader, geboren en getogen in hartje Barcelona, is het er als het ware met de paplepel ingegoten. Ik ben opgegroeid met al die heerlijke en pure gerechten die de Catalaanse - en Spaanse  keuken te bieden heeft.

Als jong meisje was ik in Spanje vaak te vinden in de keuken van Yaya waar we met de hele familie het diner bereidden, waarvan daarna  onder het genot van een goed glas cava en wijn ontzettend werd genoten. Zo leerde ik vele authentieke (familie)gerechten. Yaya en tiëta Rosa maakten de lekkerste Albondigas en tio Alvaro leerde mij het bereiden van een traditionele paella. In de lokale Hostal van ons dorp leerde ik van de chef-kok, tevens een vriendin, diverse basishandelingen uit de Spaanse keuken. Het huis van mijn ouders in Spanje is al jarenlang een plek waar we als gezin samenkomen met familie en vrienden die ik dan graag voorzie van puur en lekker eten. Na al die jaren van inspiratie wilde ik van mijn passie mijn beroep maken. Zo is op een warme zomeravond in juli 2013, onder het genot van een goed glas cava op het terras van ons huis in Spanje, het concept van "Bona Tapa" ontstaan.

De filosofie achter mijn bedrijf is gebaseerd op de overtuiging dat ik die typische Spaanse- en Catalaanse smaak en mijn passie voor het koken wil laten uitkomen in mijn gerechten. Ik bereid daarom dan ook enkel authentieke en typisch Spaanse gerechten.

Kwaliteit staat bij mij voorop! De producten waar ik mee werk worden zo vers mogelijk ingekocht en mijn tapas worden geheel vers voor u bereid. Regelmatig reis ik naar Spanje waar ik elke keer weer inspiratie op doe voor zowel nieuwe, als het perfectioneren van mijn huidige gerechten. 

Ik importeer zelf producten vanuit Spanje naar mijn eigen keuken en ik deel mijn passie voor het koken door het geven van kookworkshops en een live cooking Paella. Wat uw wensen ook zijn, Bona Tapa maakt er een typisch Spaans feestje van!


Beleef Spanje! 


Hasta pronto! Fins aviat!

Caroline Julián Labraña

Eigenaresse Bona Tapa NL


Het bereiden van de Catalaanse paella met Tio Alvaro.

Jong geleerd is .......

Waar wij voor staan

Toewijding

Bona Tapa is erop gericht een uitstekende service te bieden.  We zullen dan ook alles in het werk stellen om aan uw persoonlijke wensen te voldoen. Met het brede aanbod aan diverse typische Spaanse gerechten,

vindt u vast en zeker wat u zoekt. Wij bereiden zowel vlees, vis als vegetarische tapas en houden rekening met voedsel intoleranties en allergieën zoals gluten- en lactose intolerantie. Meerdere tapas kunnen op verzoek gluten- en lactosevrij worden bereid.

Kwaliteit

Bona Tapa staat voor kwaliteit!

Goede, eerlijke producten en ingrediënten die zo vers mogelijk worden ingekocht. Diverse producten, ingrediënten en kruiden worden vanuit Spanje geïmporteerd voor die typische Spaanse smaak. De tapas worden vers en handgemaakt voor u bereid. 

Puur

Bona Tapa staat voor puur!

Pure ingrediënten, pure gerechten en puur smaak! Eten waarvoor eten is bedoeld. 

Geen poespas!

0