Bienvenido! Welkom bij Bona Tapa!

Catering van de authentieke Spaanse keuken

Comentarios de clientes

Wij zijn een lang weekend met onze kinderen, kleinkinderen en oma in vakantie park de Leistert geweest en daar is Caroline langs geweest om een workshop Tapas maken te geven. Wij waren met 7 volwassen en drie kleine kindjes en we hebben genoten.

Wij hadden alle geluk van de wereld, dat het super mooi weer was, dus eerst genoten in de zon van een glaasje Cava en een lekker

hapje wat Caroline voor ons klaar zetten. Daarna zijn de volwassenen lekker aan het bereiden van de gerechten gegaan en ik moet u zeggen een super aanrader! lekker bezig zijn met zijn allen en daarna (na ongeveer drie uur snijden en koken) heeeeerlijk genieten van alle gerechten. Mocht u een activiteit zoeken tijdens uw vakantie: ik zeg doen! Caroline dank je wel.

Thea en Peter geplaatst op FEB 17,2019 10:01 AM

Gisteren ter ere van mijn 50e verjaardag heerlijk genoten van Paella en Tapas van Caroline. Live cooking in onze achtertuin op een mooie zomers avond. Niks zelf hoeven regelen,alles tot in de puntjes verzorgd....Goed gezelschap, lekker glaasje cava en de heerlijke geuren die onze tuin vulden. Echt genoten! Dank je Caroline!

Jacky geplaatst op JUL 22,2018 14:34 PM

Jemig wat een smaaksensatie, Paradijselijke verwenning voor je mond en de inwendige mens, met alle dieetwensen rekening gehouden, echt top! Een aanrader met een bijzonder sympathieke gastvrouw, die weet wat smullen is. Groet K en familie. 

Karin en familie geplaatst op Jun 23,2018 19:04 PM

Beste Caroline, Mijn complimenten voor de heerlijke tapas.

Ik heb op veel plaatsen tapas gegeten, maar dit was echt verrassend, super lekker en top verzorgt. De kwaliteit en versheid hebben mij enorm verrast. Caroline, ga zo door!! Groetjes Martijn van den Eynde.

Martijn van den Eynde geplaatst op MAR 18, 2018 20:06 PM

Op donderdagavond 11 februari gaf Carolien een workshop tapas maken in ons huisje op de Leistert. We waren met het hele gezin, groot en klein. Het was een doorslaand succes. Niet alleen vanwege de lekkere tapas, maar vooral ook op de manier waarop Carolien dit deed. Niet alleen kregen we les in tapas maken, maar ook algemene kookaanwijzingen. Carolien wist ons prima te motiveren en bij de les te houden. We hebben veel gelachen en lekker gewerkt en gegeten. 

Alle lof voor Carolien.

Kees Jacobs geplaatst op Feb 24, 2016 1:02 PM

De tapas workshop bij de Leistert geboekt. Het was boven verwachting! Goede workshop met een heerlijk resultaat! Leuk idee de samenwerking met het park. Gezellig samen in de bungalow koken en eten. Bedankt Caroline!

Anne Vd elzen geplaatst op Feb 16, 2016 12:15 PM

Beste caroline, wij hebben ontzettend genoten van je tapasworkshop in het huisje op bungalowpark de leistert. Ook voor onze tweeling van 11 jaar was het erg leuk. We vonden het gezellig en lekker! We gaan zeker met je recepten thuis aan de slag. Groetjes van familie Van Rutten

Jacqueline van rutten geplaatst op Jun 19, 2015 6:21 PM

Het was weer heerlijk, mooi gepresenteerd en goed verzorgd. 

Uit eten in eigen huis. Aanrader!!

Stefani geplaatst op May 3, 2015 1:39 PM

Het was weer heerlijk! Gezellig avondje thuis tapas eten.

Keurig verzorgd. Zelf samenstellen is naast de heerlijke menuutjes die je hebt ook leuk. We hebben onszelf helemaal rond gegeten ☺. 

Dank je wel en zeker weten tot ziens!

Eef + Guus geplaatst op Apr 25, 2015 11:12 PM

Wat hebben wij woensdagavond een super gezellige avond gehad met overheerlijk Tapas eten erbij. Zag er mooi uit in bijhorend servies geserveerd en lekker! We hebben er enorm van genoten en alles was tot in de puntjes goed regeld. Bedankt namens ons allemaal!!!!

Susanne en haar vriendinnen geplaatst op Mar 20, 2015 8:51 AM

 Een zelf samengesteld menu besteld voor 4 volwassenen en 2 kinderen.

Wat was het heerlijk. Vers, kleurrijk, smaakvol.. verzorgd tot in de puntjes op mooi Spaans servies. Servetjes erbij, tapenade en aioli. Stokbroodjes, garnalen, vlees, pasteitjes, champignons, kroketjes, spareribs en noem maar op. Een echte aanrader om heerlijk te genieten van echte Spaanse tapas. Bona Tapa... op en top Spaans....en dat in Limburg!

Léon & Susan geplaatst op Dec 16, 2014 4:49 PM

Bona tapa, complimenten voor de service. De tapas waren heerlijk vers, perfect van smaak en ruim voldoende. We hebben er erg van genoten en het was daarmee een originele valentijn verrassing. Groetjes, Dave Noldus 

Dave Noldus geplaatst op Feb 15, 2014 7:13 AM

0